Aanmelding nieuwsbrief

Vermelden a.u.b.:

Nieuwsbrief uit de divisie*:

 
 
 

Ik ga ermee akkoord dat FRÄNKISCHE Rohrwerke Gebr. Kirchner GmbH & Co. KG mij regelmatig per e-mail informeert over producten, nieuws, services en evenementen, en contact per e-mail met mij opneemt voor het invullen van klanttevredenheidsenquêtes. Deze toestemming kan ik te allen tijde intrekken. Met de aanmelding voor de nieuwsbrief accepteer ik de privacyvoorwaarden van FRÄNKISCHE Rohrwerke Gebr. Kirchner GmbH & Co. KG.

Ja, ik wil een individuele en op mijn behoeften afgestemde nieuwsbrief ontvangen. Daarvoor ga ik ermee akkoord dat FRÄNKISCHE Rohrwerke Gebr. Kirchner GmbH & Co. KG mijn e-mail-openings- en klikgedrag analyseert en een persoonlijk gebruiksprofiel aanmaakt.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. U kunt het abonnement op de nieuwsbrief op elk moment beëindigen. Onafhankelijk daarvan kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen het aanmaken van een persoonlijk gebruiksprofiel en daarmee opdracht geven voor het wissen van uw gebruiksgegevens. Beide regelt u via de profielmanager die in elke uitgave van de nieuwsbrief is geïntegreerd. Wij geven uw gegevens zonder uw toestemming niet door aan derden.